Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πλέον θα είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Πρόσωπο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα, που έπαιξε για τελευταία φορά στην Τούμπα.

«Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα» τόνισε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, προσθέτοντας: «Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου».

Και συνέχισε: «Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο, δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου».

Οσο για τον τελικό, είπε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις σε έναν τελικό. Σε αυτά τα ματς πρέπει να παίξεις και να τα κερδίσεις. Περιμένω από τον Παναθηναϊκό διαφορετική εικόνα και απόδοση. Θα είναι ένα πιο έντονο ματς. Θέλουμε και εμείς το Κύπελλο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία