Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πιθανό να τιμωρηθεί η έδρα της Χάιντουκ

Δημοφιλή

Αν και οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρές στο στάδιο Πόλιουντ της Κροατίας υπό τον φόβο επεισοδίων, εντούτοις η αναμέτρηση της Χάιντουκ Σπλιτ κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Η κροατική ομάδα είχε προειδοποιήσεις τους φιλάθλους της να προσέχουν τη συμπεριφορά του στο γήπεδο, καθώς η ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς επιτήρησης από την UEFA.

Παρόλα αυτά, δύσκολα θα γλιτώσει το πρόστιμο, ενώ δεν αποκλείεται να της επιβληθεί και τιμωρία για κεκλεισμένων των θυρών. Η UEFA είναι αυστηρή απέναντι στον κροατικό σύλλογο κι έχει προειδοποιήσει ότι θα μπει «λουκέτο» σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι φίλαθλοί της.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να φοβούνται το ενδεχόμενο μιας βαριάς τιμωρίας οι ιθύνοντες της Χάιντουκ. Άναψαν αρκετοί πυρσοί στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ενώ δεν έλειψαν τα ρατσιστικά συνθήματα, τα πυροτεχνήματα, ενώ δεν ήταν άδειοι οι διάδρομοι μέσα στις εξέδρες. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα εθνικιστικά συνθήματα, ενώ οι οργανωμένοι της Χάιντουκ τραγούδησαν σύνθημα και κατά της Παρτιζάν στο χθεσινό (10/8) παιχνίδι, τη στιγμή που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διατηρούν καλές σχέσεις με τους Σέρβους.

Όλα αυτά θα επιφέρουν ένα σημαντικό χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με τους Κροάτες, ενώ δεν αποκλείεται να τους επιβληθεί τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα, μέσο της Κροατίας αναφέρει πως η UEFA ενδεχομένως να εξαντλήσει την αυστηρότητά της, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.


Τελευταία νέα

Γιγαντοοθόνη στην Τούμπα και «ασπρόμαυρη» πορεία!

ΟΙ ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως θα έχουν δική τους γιγαντο0θόνη, όπου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Επίσης,...

Στην ίδια κατηγορία