Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιθανή κι η 19η Μαΐου για τον τελικό κυπέλλου

Δημοφιλή

Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας… Μία πονεμένη ιστορία εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι ήταν, έτσι παραμένει! Έτσι είναι και φέτος όπου ακόμη και σήμερα -για διάφορους λόγους και αιτίες- δεν γνωρίζουμε ούτε την έδρα, ούτε και την ημερομηνία.

Λίγο πριν το Πάσχα οριστικοποιήθηκε ότι και φέτος ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Από τότε και μετά ξεκίνησαν οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί αφού φέτος, κανείς δεν μπορούσε να παρακάμψει τις δικαιολογημένες απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και του κόσμου του.

Η ΕΠΟ προσπάθησε αρκετά για να βρει ένα γήπεδο εκτός Ελλάδας και να αλλάξει για πρώτη φορά τα δεδομένα, ειδικά από την στιγμή που ο Δήμος Βόλου που έχει και τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού δεν είχε διάθεση για τελικό με κόσμο. Οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ όσον αφορά την Κύπρο, η ΕΠΟ είναι αλήθεια ότι βιάστηκε να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση χωρίς να διευθετήσει κάθε παράμετρο.

Κάπως έτσι ο Βόλος επανήλθε στο προσκήνιο, ενώ για το ΟΑΚΑ οι μόνες διερευνητικές επαφές έγιναν στο ενδεχόμενο που δεν θα υπήρχε περίπτωση να γίνει το ματς ούτε στη Μαγνησία. Επαφές όμως που δεν είχαν ποτέ επίσημο χαρακτήρα, ίσως και για να μην δοθεί η ευκαιρία στον Αυγενάκη να δημιουργήσει νέο πρόβλημα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Μετά από όλα τα παραπάνω και έπειτα από πολλές και διάφορες περιπέτειες, τα δεδομένα που έχουμε είναι τα εξής: Η τελική απόφαση για την ημέρα και το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός θα ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Μέχρι τότε μπορεί να γίνονται διάφορες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και προεργασίες για τις λεπτομέρειες, ειδικά τώρα που οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερο λόγο. Οι ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν για τους παρόντες στο γήπεδο, αλλά βασικά και για την ημερομηνία διεξαγωγής.

Οι παρόντες θα είναι λίγοι και αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αφού κάτι τέτοιο έχει ζητήσει και ο Δήμος Βόλου, αλλά και οι Αστυνομικές Αρχές. Θα είναι 1000 από κάθε πλευρά, θα είναι μερικές εκατοντάδες; Δύσκολα να δούμε τελικό με περισσότερο κόσμο.

ΠΙΘΑΝΗ ΚΙ Η 19Η ΜΑΪΟΥ

Στο τραπέζι των συζητήσεων σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού έχει «πέσει» κι η πρόταση για την Παρασκευή 19 Μαΐου (πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ και δύο ημέρες πριν τις εκλογές). Στις προτάσεις είναι κι η 17η Μαΐου, που δεν συγκεντρώνει, όμως, πολλές πιθανότητες, μια και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι δύο φιναλίστ είναι θετικές για τις 19 Μαΐου, μένει να φανεί κι η θέση του συνδρομητικού καναλιού, που έχει τα δικαιώματα του κυπέλλου.

 


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία