Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πισωγύρισμα για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε τον Απολλώνιο το απόγευμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Βίγκαρς, Ουίλιαμς, Μιλάνοβα, Τερζόγλου, Πολυνοπούλου, Κλέπκου και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Με πολύ καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ άρχισε το πρώτο σετ, με τις «ασπρόμαυρες» να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα, 3-7. Στη συνέχεια, το σετ ισορρόπησε, με το σκορ να είναι ισόπαλο, 12-12. Με εναλλάξ πόντους από τις δύο ομάδες, το σκορ συνέχισε να κινείται σε απόλυτη ισορροπία έως και το 17-17. Σ’ εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες πήραν ένα μικρό προβάδισμα, 21-18, το οποίο με τρεις διαδοχικούς πόντους της Τσούμπα ισοφαρίστηκε, 21-21. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται στην ισοπαλία έως το 23-23, ωστόσο ο Απολλώνιος με 2-0 σερί έκανε το 25-23 και παράλληλα το 1-0 στα σετ.

Κυριαρχικός ξεκίνησε στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ, πιέζοντας στους πρώτους πόντους με τα σερβίς του την υποδοχή του Απολλώνιου, 4-7. Συνεχίζοντας να παίζει σε υψηλό τέμπο, ο Δικέφαλος… άνοιξε ακόμα περισσότερο την διαφορά, παίρνοντας τα… ηνία του σετ, 7-12. Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι «ασπρόμαυρες» διατηρούσαν τις γηπεδούχες σε απόσταση ασφαλείας καθόλη την διάρκεια του δευτέρου σετ. Έτσι με 18-25 έκαναν το 1-1.

Στο τρίτο σετ, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» το κακό του ξεκίνημα, το οποίο επέτρεψε στις γηπεδούχες να πάρουν προβάδισμα, 10-5. Οι «ασπρόμαυρες» προσπαθούσαν να βρουν τις λύσεις, ωστόσο αυτό δεν γινόταν δυνατό, με την διαφορά να αυξάνεται στην τελική ευθεία, 18-10. Στην τελική ευθεία οι παίκτριες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να επιστρέψουν, 22-18, ωστόσο το σετ τελείωσε στο 25-20, 2-1.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του τέταρτου σετ στους πρώτους πόντους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ΄χέρι-χέρι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, 13-13. Σε κομβικό σημείο, οι γηπεδούχες πήραν σημαντική διαφορά, δημιουργώντας τέσσερα ματς μπολ, 24-20. Στο σημείο αυτό, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και με διαρκή αντεπίθεση «έσβησε» και τα τέσσερα ματς μπολ του Απολλώνιου, οδηγώντας το σετ σε παράταση, 24-24. Με διαρκή «σβησίματα» των ματς μπολ και σετ μπολ, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί έως το 31-31. Εκεί, ο Δικέφαλος δεν διαχειρίστηκε σωστά τις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 μετά το 33-31 του τέταρτου σετ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, απέναντι στον Παναθηναϊκό, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία