Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πήρε ό,τι άξιζε…

Δημοφιλή

Πρόωρο-και πολύ πικρό-αντίο στην Ευρώπη υποχρεώθηκε να πει ο ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1.

Ο Δικέφαλος είχε ένα πολύ κακό ημίχρονο, μη μπορώντας καν να πλησιάσει στην αντίπαλη περιοχή. Ηρθε στο 25΄ και το γκολ του Ρονάλντο (μετά το λάθος του Λύρατζη) να βαρύνει ακόμη περισσότερο τα πόδια των γηπεδούχων.

Η είσοδος στο ημίχρονο των Βιεϊρίνια (αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Ράφα Σοάρες) και Μπίσεσβαρ βελτίωσε την εικόνα του Δικεφάλου, που έφθασε στην ισοφάριση στο 56΄ με το γκολ του Τάντας. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει και να φθάσει σ΄ ένα δεύτερο γκολ, μέχρι που έμεινε με δέκα παίκτες στο 72΄ μετά την αποβολή του Αουγκούστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο εκνευρισμός κυριάρχησε και στο 81΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες μετά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) και του Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα (Βιεϊρίνια 46’), Κάργας (Σβαμπ 72’), Ίνγκασον, Λύρατζης (Κούτσιας 65’), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Αντρίγια, Κουαλιάτα (Μπίσεσβαρ 46’), Νάρεϊ.

Λέφσκι Σόφιας: Μιχαΐλοφ, Φαν ντερ Κάαπ, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεφ, Πετρίς, Κράστεφ, Μιλάνοφ (Πέτκοφ 85’), Ρονάλντο (Κράεφ 83’), Μπαρί (Μίτκοφ 90+), Ουέλτον (Τσουνάμι 90+).


Τελευταία νέα

Μια ανάσα από ιστορικό ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματα του φετινού ΠΑΟΚ είναι η ευκολία με την οποία βρίσκει το γκολ. Αυτό έκανε...

Στην ίδια κατηγορία