Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Πήγε τελικό η Αμπερντίν

Δημοφιλή

Δύσκολη νίκη, και μάλιστα ενώ αγωνιζόταν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με παίκτη λιγότερο, πέτυχε η Αμπερντίν επί της Χιμπέρνιαν, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του League Cup Σκωτίας!

Mετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, η Χιμπέρνιαν ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπόιλ στο 49′, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά απο εξέταση του VAR.

Η κατάσταση έδειχνε να στραβώνει για την αντίπαλο του Δικεφάλου, όταν ο ΜακΚένζι στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, παρότι με παίκτη λιγότερο, η Αμπερντίν βρήκε τρία λεπτά αργότερα το γκολ με τον, πρώτο της σκόρερ, Μιόφσκι, που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Έτσι, επέστρεψε στις νίκες και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου περιμένει τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα σε Χαρτς και Ρέιντζερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια στο Λιγκ Καπ Σκωτίας είναι μονά, και οι ημιτελικοί διεξάγονται σε ουδέτερη έδρα.

Η σύνθεση της Αμπερντίν:

Ρος, ΜακΚενζι, Γιένσεν, Ρούμπεζιτς, Γκάρτεμαν, Ντέβλιν, Κλάρκσον, Σινι, ΜακΓκράθ, Μπάρον (66΄Πολβάρα) , Μιόφσκι (90+2′ Σόκλερ).


Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα της Κ17 για τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό! (pic)

Ακόμα ένας μεγάλος τελικός για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με την Κ17 των «ασπρόμαυρων» να αντιμετωπίζουν στις 17:00...

Στην ίδια κατηγορία