Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πετάει ψηλά ο Δικέφαλος, «καθάρισε» (και) τη Λαμία με 3-0

Δημοφιλή

Tόσο άνετα όσο δείχνει το τελικό 3-0, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας, διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, προσπερνώντας παράλληλα και τον Ολυμπιακό. Ντεμπούτο έκανε ο Μάρκος Αντόνιο, που πέρασε στο παιχνίδι αντί του Σβαμπ στο 76΄.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην πρώτη του καλή του ευκαιρία. Στο 21΄ ο Τάισον βρήκε τον Κωνσταντέλια στη μεγάλη περιοχή κι ο νεαρός μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στη δεξιά γωνία της εστίας του Κοσέλεφ.

Στο 35΄ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους, όταν πρώτα ο Τόμας και στη συνέχεια ο Ντεσπόντοφ έστειλαν την μπάλα στα σώματα των Κοσέλεφ και Τζανετόπουλου αντίστοιχα.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α΄ μέρους ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Τόμας «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, ο Τζανδάρης άθελά του έστρωσε την μπάλα στον Ράφα Σοάρες, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 57΄ ο Κωνσταντέλιας έβγαλε σε θέση βολής τον Σάστρε, ο οποίος πλάσαρε τον Κοσέλεφ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 61΄ ο Τσιλούλης πρόλαβε την έξοδο του Κοτάρσκι, αλλά σούταρε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε κι η προσπάθεια του Κωνσταντέλια στο 67΄. Στο 85΄ ο Τάισον σούταρε από καλή θέση κι ο Κοσέλεφ απέκρουσε, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ντεσπόντοφ πλάσαρε άουτ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (82΄ Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας (70΄ Οζντόεφ), Σβαμπ (76΄ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (82΄ Τζίμας), Τάισον, Τόμας (70΄ Σαμάτα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (59΄ Μάλτσι), Μαρτίνεθ (60΄ Τόσιτς), Σλίβκα, Τσιλούλης (85΄ Τσιλιανίδης), Καρλίτος (72΄ Λόνγκο).

 

 

 


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία