Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πετάει για Θεσσαλονίκη η Χάιντουκ (pics)

Δημοφιλή

Tο ταξίδι της για τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8) η αποστολή της Χάιντουκ, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας (17/8, 20:30), μετά το 0-0 του Πόλιουντ. Μάλιστα, πριν από την αναχώρηση στα κροατικά ΜΜΕ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου του Δικεφάλου, Μάριο Μέλνιακ, υπογραμμίζοντας πως είναι αισιόδοξος για τη δεύτερη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω ότι η αρχή της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μας προετοίμασαν καλά, ότι είμαστε δυνατοί πνευματικά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι αξίζουμε να πιστεύουμε, ότι αξίζουμε να είμαστε στην Ευρώπη και είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία».

Για το πως θα είναι η Χάιντουκ στην ρεβάνς:

«Ίσως δεν πρέπει να μιλάμε για τακτική, αλλά θα είναι η ίδια Χάιντουκ, με παρόμοιες σκέψεις. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε για τον τρόπο παιχνιδιού τους και την ατμόσφαιρά τους και ως φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς θα δείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αν θα παίξουμε εντός ή εκτός έδρας».

Για το τι είδους ΠΑΟΚ περιμένει:

«Ίσως το αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι να άφηνε περιθώρια για τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς να ξεκινήσει με τακτική, αλλά είναι δύσκολο να το πούμε. Τους αρέσει αυτό το πρέσινγκ, οπότε περιμένουμε να ξεκινήσουν το αυριανό παιχνίδι με αυτον τον τρόπο».


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία