Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Περιμένουν περισσότερα από τον Ίνγκασον στη Δανία

Δημοφιλή

Μετά από περίπου 4,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Ίνγκι Ίνγκασον αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία και τη Μίντιλαντ. Περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ έβαλε στα ταμεία του ο Δικέφαλος για την παραχώρηση του ενός εκ των αρχηγών του, και ηγέτη της αμυντικής γραμμής του, σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα του ποδοσφαίρου της Δανίας.

Στο ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν «ρόδινα», αφού η Μίντιλαντ έμεινε εκτός ομίλων του Conference League, ενώ έχουν αρχίσει ήδη οι πρώτοι «ψίθυροι» και για την δική του αγωνιστική παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, σε ιστοσελίδα της χώρας φιλοξενείται ένα θέμα για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, με τον συντάκτη να κάνει λόγο για ανάγκη να «βρεθεί» με τους νέους του συμπαίκτες, αφού η εικόνα της αμυντικής γραμμής δεν είναι καλή.

Από τον Ίνγκασον περιμένουν να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, αν και του δίνεται το ελαφρυντικό ότι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, που τον άφησε εκτός για ένα διάστημα του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Μάλιστα ο στόχος είναι η Μίντιλαντ να προχωρήσει με νίκες μέχρι τη χειμερινή διακοπή, κι εκεί να βρει τον χρόνο να ενσωματωθεί πλήρως ο πρώην στόπερ του Δικεφάλου στο γκρουπ, καθώς υπογραμμίζεται πως «Είναι αναγκαίο για τη Μίντιλαντ να δώσει ο Ίνγκασον το κάτι παραπάνω και να ηγηθεί της γραμμής του, με βάσει και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία