Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πέρασε και από την Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Μίλωνα με 0-3, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα από νωρίς, 8-12. Η διαφορά συνέχισε να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με τους Ράπτη και Σκρέντου να ανεβάζουν τον δείκτη, 10-15.

Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μίλωνα, 11-18. Αυτή η διαφορά έδωσε στον ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο για το σετ, το οποίο κατέκτησε εύκολα με 15-25, 0-1.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα στο δεύτερο σετ, με τον Δικέφαλο να έχει μία μικρή διαφορά στου πρώτους πόντους, 7-9. Η διαφορά μπορεί να αυξήθηκε στη συνέχεια, 11-14, ωστόσο ο Μίλωνας με 3-0 σερί έφερε το σετ στα ίσια, 14-14.

Ο Δικέφαλος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, 16-18, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, 20-19. Ο Μιλενκόσκι κάλεσε σ’ εκείνο το σημείο τάιμ-άουτ, το οποίο λειτούργησε ευεργετικά, καθώς ο ΠΑΟΚ επιστρέφοντας από αυτό έκανε 0-3 σερί, παίρνοντας και πάλι το προβάδισμα, 20-22.

Στην τελική ευθεία του σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με κοινή αφετηρία, 23-23, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με σερί 0-2, κατέκτησε και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 0-2.

Έχοντας την ψυχολογία υπέρ του από την κατάκτηση του δεύτερου σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά και στο τρίτο σετ, θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Δικέφαλος πήρε από νωρίς την διαφορά υπέρ του, 5-9, την οποία συνέχισε να αυξάνει με την πάροδο του σετ, 8-13.

Με τον Βαν Ντεν Ντρις να είναι σε πολύ καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει μία ικανή διαφορά υπέρ του, 11-18. Στη συνέχεια ο Μίλωνας αντέδρασε μειώνοντας την διαφορά, 15-19, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να καλεί σε τάιμ-άουτ. Ο ΠΑΟΚ κάνοντας διαχείριση του προβαδίσματος, κατέκτησε και το τρίτο σετ, φεύγοντας από τη Νέα Σμύρνη με το τρίποντο, 0-3.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, την Τετάρτη (22/2), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.


Τελευταία νέα

Το… γούρι του Κυριάκου με το υπέροχο όνομα (pic)

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν σταματημό στον ΠΑΟΚ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να αποκαλύπτει το...

Στην ίδια κατηγορία