Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πέρασε από την Τρίπολη και έκανε το 13 στα 13 ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 13η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Τρίπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, του οποίου κα επικράτησε με 0-2, κάνοντας το απόλυτο στον πρώτο γύρο με 13 νίκες σε 13 παιχνίδια, με κορυφαία του αγώνα την Έσε Ακίντα, η οποία πέτυχε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου και δημιούργησε το δεύτερο.

Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε το πρώτο σουτ της αναμέτρησης, από την Θωμαή Βαρδαλή, χωρίς ωστόσο να απειληθεί η Γρηγοριάδου, η οποία μπλόκαρε σταθερά. Στο 21′ η Μήτκου σέντραρε από τα αριστερά, η Βαρδαλή με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 28′ ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με την Γεωργαντζή να εκτελεί απευθείας φάουλ από δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία του ΠΑΟΚ Morris, όμως η Νίχαους απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ. Δεν υπήρξε κάποια άλλη φάση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα

Στο 49′ ο ΠΑΟΚ Morris είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ακίντα να μπαίνει από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα, η Παπαδοπούλου βρέθηκε στην πορεία της, όμως το πλασέ της ήταν αδύναμο και η Γρηγοριάδου μπλόκαρε σταθερά.

Πέντε λεπτά μετά και ενώ ο Δικέφαλος ήταν με δέκα στο γήπεδο, αφού ήταν εκτός η Βαρδαλή, μπήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, με την Παπαδοπούλου να βρίσκει την Ακίντα και αυτή με ένα εκπληκτικό σλάλομ, βρέθηκε απέναντι στην Γρηγοριάδου και πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 61′, οι Μόνιμε Πρωταθλήτριες διπλασίασαν τα τέρματά τους, με την Ακίντα να κάνει πολύ όμορφη προσπάθεια, σούταρε από το ύψος του ημικυκλίου, η Γρηγοριάδου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στο ριμπάουντ νικήτρια ήταν η Βαρδαλή, η οποία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του ΠΑΟΚ Morris.

Στο 67′ ο Αστέρας έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ με καλό σουτ της Γεωργαντζή μέσα στην περιοχή, όμως η Νίχαους απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 76′ η Γκούνη βρήκε με βαθιά μπαλιά την Χέλμβαλ μέσα στην περιοχή, το πλασέ της Σουηδέζας όμως πέρασε λίγο άουτ.

Στο 89ο λεπτό η Νίχαους απέκρουσε ένα ακόμη καλό σουτ αυτή την φορά της Μπάσκα, η οποία σούταρε με δύναμη από πλάγια θέση, με την τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Morris να απομακρύνει σε κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Δικέφαλο να αποδρά από την Τρίπολη με 0-2 και να συνεχίζει προς το 19ο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο με 13 νίκες σε 13 παιχνίδια.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, όπου στις 15:00 θα υποδεχτεί την Ολυμπιάδα Υμηττού.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ Morris: 0-2

Ημίχρονο: 0-0

Τα γκολ: Ακίντα 54′, Βαρδαλή 61′

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όταν ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον ΟΣΦΠ και πήρε Κύπελλο!

Το βράδυ της 12ης Μαΐου 2001, σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας «έσπασε ο...

Στην ίδια κατηγορία