Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πέμπτος στον κόσμο ο Τσιόβολος!

Δημοφιλή

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23, ο Έλληνας πρωταθλητής πάλης του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος, κατέλαβε την πέμπτη θέση. Ο Απόστολος Τσιόβολος ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του, κερδίζοντας τον Γεωργιανό, Τσοπουρασβίλι.

Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Βισιβέτσκι, από την Ουκρανία. Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε με 7-0, ωστόσο γνώρισε την ήττα με πτώση, κυνηγώντας στους αγώνες κατάταξης το χάλκινο μετάλλιο.

Στην πρώτη φάση των ρεπεσάζ, ο Τσιόβολος επικράτησε με 7-3 του Πάρες, πραγματοποιώντας μία κυριαρχική εμφάνιση, η οποία δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο του να διεκδικήσει κάτι. Έτσι, εξασφάλισε το… εισιτήριο για τον αγώνα των μεταλλίων. Στον «μικρό τελικό» αντιμετώπισε τον Σαρχάκ Μαμάντοφ από το Αζερμπαϊτζάν, σ’ έναν αγώνα όπου αιφνιδιάστηκε και έχασε, με αποτέλεσμα να πάρει την πέμπτη θέση στον κόσμο.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία