Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Πελεκίδης: «Το ματς πήγε όπως το σχεδιάσαμε»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του EHF European Women’s Cup, γνωρίζοντας την ήττα από την KPR Gminy Kobierzyce, με 26-23, όμως ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης κρατά την προσήλωση και την πειθαρχία που έδειξαν οι «ασπρόμαυρες» που κράτησαν «ζωντανές» τις ελπίδες για πρόκριση.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα έβγαλε στο παιχνίδι της αυτά που είχαν δουλέψει, ωστόσο το γεγονός ότι δεν πήρε ο ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα που ήθελε εκτός έδρας, αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

«Καταρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Σήμερα η ομάδα έδειξε μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με πολύ προσήλωση και πειθαρχία.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο επιθετικό κομμάτι, χτίσαμε πράγματα πάνω σε αυτά που είδαμε τόσο καιρό από το βίντεο. Το παιχνίδι πήγε όπως είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Παρόλα αυτά στο τέλος, αυτά έχει ο αθλητισμός, μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα, διότι θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές.

Εξ’ αρχής είχαμε πει ότι αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο, διότι θέλαμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην «ρεβάνς», και αυτό έγινε. Θα προετοιμαστούμε την εβδομάδα που έρχεται, και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση!», όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πελεκίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Με τον κόσμο του για μια ιστορική νίκη!

Για τον δεύτερο αγώνα των θέσεων 3-4 της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται την Κυριακή 26...

Στην ίδια κατηγορία