Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πελεκίδης: «Θα καταθέσουμε την ψυχή μας»

Δημοφιλή

Για τον 2ο αγώνα της φάσης των «32» του EHF European Women’s Cup, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, την KPR Gminy Kobierzyce, από την Πολωνία.

Ύστερα από το πρώτο παιχνίδι και το 26-23 στην Πολωνία, οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην Θεσσαλονίκη, με την πρόκριση να είναι ανοικτή, και τον Δικέφαλο να έχει το πλεονέκτημα της έδρας του.

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών, θέλουν τον Κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα τους σε ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση, προκειμένου με την φωνή και τον παλμό τους να δώσουν ώθηση στις «Νταμπλούχες».

Απέναντι τους, η Κυπελλούχος Πολωνίας, KPR Gminy Kobierzyce, η οποία επικράτησε και στο πρωτάθλημα της Γιάροσλαβ με 29-25, επεκτείνοντας το αήττητο ρεκόρ της στα επτά παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στην KPR Gminy Kobierzyce, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε

«Αύριο είναι μία πάρα πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα και για τον Σύλλογο. Μας δίνεται η δυνατότητα να προκριθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF Women’s Cup. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, και ότι έχουμε να καλύψουμε μία διαφορά τριών τερμάτων, παρόλα αυτά η εμφάνιση μας στην Πολωνία μας δίνει την ελπίδα και την φιλοδοξία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα. Η θέληση των κοριτσιών για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πάρα πολύ μεγάλη, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες τις οποίες έχουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο το κατά πόσο θα είμαστε προσηλωμένοι σε ό,τι έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, αλλά και ο αριθμός των λαθών, γιατί αυτό είναι το στοιχείο το οποίο μας στοίχισε στο πρώτο παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια θα καταθέσουμε ψυχή και με την βοήθεια του κόσμο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση!».


Τελευταία νέα

Στηρίζεται στην… εμπειρία Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου

Δεν ήταν λίγες φορές εντός της φετινής αγωνιστικής περιόδου που ο Ράζβαν Λουτσέσκου στηρίχθηκε εν πολλοίς στις υπηρεσίες του...

Στην ίδια κατηγορία