Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πατέρας Λυγγερίδη: «Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου»

Δημοφιλή

Στο άκουσμα των συλλήψεων από την ελληνική αστυνομία ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, του οποίου το όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της οπαδικής βίας στην Ελλάδα, στο περιθώριο ημερίδας της ΠΟΑΣΥ για την αθλητική βία έσπευσε προς τους συναδέλφους του γιου του εμφανώς συγκινημένος τονίζοντας πως «έχοντάς τους όλους εδώ, είναι σαν να έχω δίπλα τον γιο μου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μεταξύ άλλων αναφορικά με τις συλλήψεις της ΕΛ. ΑΣ σε που εμπλέκονται στο περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού αστυνομικού:

«Περιμένουμε τη δικαιοσύνη για να πράξει αυτό που πρέπει. Σήμερα ξεκίνησαν οι σύλληψεις από όσο μάθαμε και πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Ο ήρωας ο γιος μου. Για όλη την Ελλάδα και την αστυνομία. Όλοι έχουν γίνει η νέα μου οικογένεια, τα παιδιά μου.Όλους τους αγκάλιασα έναν – έναν. Αυτοί μου δίνουν κουράγιο, αυτοί με κρατάνε όρθιο», επισήμανε στην κάμερα του OPEN με δάκρυα στα μάτια, αναφερόμενος στη διμοιρία του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται πάνω από 150 άτομα.

Παρόντες στην εκδήλωση βρέθηκαν τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυστοχοϊδης, όσο και ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τον τελευταίο να τονίζει μεταξύ άλλων πως:

«Λέμε ποτέ να μην υπάρξει ένα νέο παιδί ακόμα στον βωμό της βίας, ή της οπαδικής βίας. Δυστυχώς με τον Γιώργο συνέβη αυτό, ένα ακόμα παιδί που χάνεται από τη δολοφονική ενέργεια ενός χούλιγκαν. Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, με χαροποιούν σήμερα αυτά τα οποία ακούμε στο ραδιόφωνο και τα μέσα ενημέρωσης από την ελληνική αστυνομία».

«Γιώργο θα είσαι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζεις πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή, για να μας θυμίζεις πόση είναι η αγάπη που είχαν οι γονείς σου σε σένα, αλλά και οι συνάδελφοί σου και για να μας θυμίζεις ταυτόχρονα και να θυμόμαστε όλοι μαζί πόσο απεχθής και δολοφονική και καταστροφική τελικά για κάθε κοινωνία είναι η βία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία