Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πάρτι στις Σέρρες για την Κ17!

Δημοφιλή

6-1 τον Πανσερραϊκό, τέταρτη νίκη σε τέταρτο αγώνα, τέλος Α’ Φάσης για την Κ17. Η ομάδα των Ορφανού και Μπίκα πέτυχε το απόλυτο στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και συνεχίζει στον επόμενο γύρο το προσεχές σαββατοκύριακο, πηγαίνοντας στον Βόλο.

Παρότι ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 15′, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα πρώτα με το δοκάρι του Τσιότα και στη συνέχεια με τρία γκολ του Στύλου. Στο 28′ ο Στύλος σούταρε για το 1-1, στο 29′ πήρε την ασίστ από το Βασίλι για το 1-2 και με ατομική ενέργεια στο 51′ πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ και το τρίτο για τον ΠΑΟΚ.

Τη … σκυτάλη πήρε ο Βασίλι για το 1-4 στο 53′ μετά την ασίστ του Τσιφούτη, στο 71′ σκόραρε ο Κωστέας από την πάσα του Μηνασίδη και στο 74′ ο Τσίτσιλας έκανε το τελικό 1-6, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Μύθου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πουρλιοτόπουλος, Τσιότας (61′ Τσίτσιλας), Δημόπουλος, Δαουλάρης, Μόκρης, Μηνασίδης, Τσιφούτης (55′ Κωστέας), Βασίλι (61′ Ντούνγκα), Στύλος (61′ Θεοφίλου), Θεοδοσιάδης (55′ Μύθου), Κοσμόπουλος


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία