Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παράπονα και από τον Οτάβιο για τον Πινέιρο

Δημοφιλή

Με ένταση και παράπονα από τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε χθες (21/10) το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας, Πόρτο – Μπενφίκα. Ο αγώνας είχε και τρίτο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, να έχει παράπονα για τη διαιτησία του Πινέιρο.

Ο Πορτογάλος ρέφερι, που είχε οριστεί στο VAR για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κάνοντας σοβαρό λάθος στη φάση του πέναλτι, προκάλεσε και χθες με τις διαιτητικές του αποφάσεις. Μετά τον Κονσεϊσάο, ο οποίος αποβλήθηκε, παράπονα έκανε στην κάμερα του Sport TV και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Οτάβιο. Υποστηρίζει πως θα έπρεπε να υπάρξει κόκκινη κάρτα και αποβολή και για τη Μπενφίκα.

«Ο Εουστάκιο αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Ο διαιτητής είχε αυτή τη διακριτική ευχέρεια και ο Άλεξ Μπαχ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί επίσης. Ως εκ τούτου, ο τεχνικός της Μπενφίκα έκανε αλλαγή τους τρεις παίκτες που είχαν κάρτες στο ημίχρονο.

Παλέψαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά και κανείς εδώ δεν χαμηλώνει το κεφάλι. Είμαστε η Πόρτο», είπε ο εξτρέμ μιλώντας στο Sport TV.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία