Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παραμένουν εκτός Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την εμφατική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και μόλις λίγες ώρες μετά το τρίποντο στην Αρκαδία, επέστρεψε στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης του 2023, με την Κηφισιά. Στα «πιτς» για ακόμα μια ημέρα έμειναν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία κι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η δουλειά έγινε στην Τρίπολη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Το 2023 κλείνει αγωνιστικά για τον Δικέφαλο με μία εκτός έδρας πρόκληση στην Αθήνα κόντρα στην Κηφισιά.

Από το γήπεδο στην Τρίπολη, στο γήπεδο της Νέας Μεσημβρίας, μέσα σε ελάχιστες ώρες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στους νεοφώτιστους.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε υψηλή ένταση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον έκαναν θεραπεία κι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (19.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία