Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραλήρημα από Μαρινάκη

Δημοφιλή

Για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με παρέμβαση του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΟ.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League αναφέρθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρινάκης εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης σε κάποιο σημείο της συνεδρίασης, τονίζοντας:

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει. Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε (εννοεί τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Κολιολιό).

Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου.

Λένε για τον Παπουτσελη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β. Όλα γίνονται για να λυμαίνονται ο Λεουτσάκος, οι Γιαννακηδες, οι Πρίτσες, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες. Κατάντια, δεν ντρέπεστε; Παραιτηθείτε να μπει ΠΔΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή; Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2».

 


Τελευταία νέα

Σε κατάμεστο «Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Περισσότερα από 28.000 εισιτήρια έχουν φύγει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (21/4, 20:30) και το σπουδαίο...

Στην ίδια κατηγορία