Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παρακολουθούν την κατάσταση του Εκόνγκ στην Νιγηρία

Δημοφιλή

Ο Γούιλιαμ Τροστ Εκόνγκ τραυματίστηκε στα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται, κάτι που επιδείνωσε την κατάστασή του, προκαλώντας του τελικά μια θλάση τρίτου βαθμού, για την οποία πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 30χρονος αμυντικός άφησε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ σε όλο τον δεύτερο γύρο με μοναδικό δεξιοπόδαρο στόπερ τον Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος παίζει αστάμητα τους τελευταίους μήνες. Ο Νιγηριανός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στις ομάδικες προπονήσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την υπόθεση του παρακολουθούν στενά οι συμπατριώτες του, αναφέροντας καθημερινά πληροφορίες για την κατάσταση και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

«Ο MVP της AFCON έχει ξεκινήσει ελαφρές προπονήσεις και σωματικές ασκήσεις, καθώς έδειξε αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Ο έμπειρος αμυντικός έχει χάσει περίπου 18 παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ από τον τραυματισμό του», αναφέρει σημερινό (4/5) δημοσίευμα από την πατρίδα του Τροστ Έκονγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποφασισμένοι οι νέοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον τίτλο

Μόλις δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος νέων Κ-19 κι ο ΠΑΟΚ υπολείπεται τριών βαθμών του Ολυμπιακού...

Στην ίδια κατηγορία