Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Παρακολουθεί Κωνσταντέλια η Γουέστ Χαμ»

Δημοφιλή

Γνωστό ήταν πως αρκετοί σκάουτερς μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων θα έδιναν το παρών στο Γιαν Μπρέιντελ για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρώτη μάχη της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Conference League.

Στην Αγγλία μάλιστα, αποκαλύπτουν πως μια από τις ομάδες που έστειλε τον σκάουτερ της στο Βέλγιο ήταν η Γουέστ Χαμ. Πιο συγκεκριμένα, η Daily Mirror αναφέρει πως τα «Σφυριά» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια και πως άνθρωπος τους, ήταν στις κερκίδες της OPAP Arena την προηγούμενη Κυριακή για να τον παρακολουθήσει.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως: «Οι σκάουτ της Γουέστ Χαμ τσεκάρουν συχνά τον Έλληνα playmaker. Ο 21χρονος μπορεί να παίξει από τη μέση ως νούμερο 10 ή στα πλάγια και θα μπορούσε να παίξει σε συνδυασμό με τον Μοχάμεντ Κούντους, μπαίνοντας μέσα και έξω με συνεργασίες. Η ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια είναι ξεκάθαρη σε όλους και του επιτρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Έχει καλή εναλλαγή ρυθμού που σε συνδυασμό με τα τεχνικά του προσόντα τον καθιστά επιθετικό κίνδυνο για όλες τις άμυνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βαρύ πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Μετά την απόφαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με τον Ματίας Αλμέιδα και τη συμπεριφορά του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, χρηματικό πρόστιμο δίνεται...

Στην ίδια κατηγορία