Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παραδοχή Άλοφς για Νάρεϊ και ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως όλα δείχνουν ο Κάλεντ Νάρεϊ θα γίνει τις επόμενες ημέρες ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αφού πλέον και η πλευρά της Φορτούνα Ντίσελντορφ παραδέχεται μέσω του Κλάους Άλοφς πως ο παίκτης δεν έχει το μυαλό του στην Φορτούνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νάρεϊ δεν αγωνίστηκε στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τβέντε από την οποία η γερμανική ομάδα ηττήθηκε με 5-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλοφς:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό αλλά αποδεχθήκαμε την απόφασή του, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία για μετακόμιση σε άλλη ομάδα! Και αυτό μας εξέπληξε πραγματικά. Υποθέτω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση πολύ επαγγελματικά…

Μέχρι στιγμής δεν υφίσταται καμία άμεση συνέπεια για τον Νάρεϊ και επίσης δεν προκύπτει κάποια προοπτική για το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες. Υπήρξε κίνηση, είναι ένα μεταγραφικό πόκερ αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία!.

Τι έπρεπε να είχαμε κάνει; Να τον αναγκάσουμε να παίξει σήμερα; Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε, δεν μπορώ να δω μέσα στο κεφάλι του Κάλεντ. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Επομένως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νάρεϊ θα συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση, εάν δεν δοθεί λύση».

Το κείμενο καταλήγει στο ότι ο ΠΑΟΚ θα προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στους Γερμανούς και αυτή είναι μια πρόταση η οποία πολύ δύσκολα θα αρνηθεί η γερμανική ομάδα.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία