Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚΑΡΑ… πάτησε τον Παναθηναϊκό και έφυγε στο +8!

Δημοφιλή

Για την 11η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχτηκε στο γήπεδο των Νέων Επιβατών τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 3-2, ανεβάζοντας την διαφορά από τις «πράσινες» στους οκτώ βαθμούς!

Καλύτερα μπήκε στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πίεσε αρκετά ψηλά τον ΠΑΟΚ Morris, με αποτέλεσμα να κερδίσει πολλές μπάλες και το παιχνίδι να μεταφέρεται στο μισό του Δικεφάλου. Άσχημη στιγμή για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, καθώς στο 5ο λεπτό έχασε την Νικολέτα Καλέση με τραυματισμό, για την οποία υπάρχει έντονη ανησυχία πως χτύπησε σοβαρά.

Έτσι, οι φιλοξενούμενες βρήκαν πρώτες το γκολ στο 16ο λεπτό, με την Γκούνη να κάνει κακή πάσα στην Νίχαους, αυτή έκανε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Ντομόντ, η οποία πλάσαρε την τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Morris κάτω από τα πόδια και άνοιξε το σκορ για τις «πράσινες». Οι γηπεδούχες προσπαθούσαν να βρουν απάντηση και αφού κέρδισαν μερικά μέτρα στο γήπεδο, βρήκαν και τον τρόπο να ισοφαρίσουν. Η Μήτκου βρήκε στη γωνία της περιοχής την Στράντζαλη, αυτή τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι και η αμυντικός του Παναθηναϊκού Μάϊα έπεσε άτσαλα πάνω της και υποδείχθηκε το σημείο του πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύκολα η Μαρία Μήτκου στο 38ο λεπτό, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Morris έκανε την ανατροπή, με την Μήτκου να βγάζει πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά στο 49ο λεπτό και η Χέλμβαλ κέρδισε κατά κράτος την Σιδηρά στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη με 2-1.

Με την προσπέρασή του όμως, ο Δικέφαλος έριξε την απόδοσή του και η Ντομόντ ισοφάρισε στο 56′, μετά από ωραία κάθετη της Σιδηρά, ενώ η ίδια παίκτρια έχασε διπλή ευκαιρία στο 62′, με την Νίχαους να την κερδίζει δύο φορές σε κατάσταση τετ α τετ.

Κι ενώ ο ρυθμός είχε πέσει στο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ Morris κατάφερε στο 80ό λεπτό να πάρει ξανά το προβάδισμα, με την Χαλατσογιάννη να μοιράζει την μπάλα στα αριστερά, η Βαρδαλή έβγαλε την σέντρα, η μπάλα κατέληξε στην Χέλμβαλ, η οποία με νέα σέντρα βρήκε την Παπαδοπούλου, η οποία με εκπληκτική κεφαλιά έκανε το 3-2 για τις Μόνιμες Πρωταθλήτριες.

Μέχρι το φινάλε του ντέρμπι δεν άλλαξε κάτι και ο Δικέφαλος πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 3-2 και αύξησε την διαφορά από τις «πράσινες» στους οκτώ βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 15:00, όπου θα αντιμετωπίσει στην Καρδίτσα τις τοπικές Ελπίδες.

ΠΑΟΚ Morris – Παναθηναϊκός: 3-2

Τα γκολ: Μήτκου 38′ (πεν.), Χέλμβαλ 49′, Παπαδοπούλου 80′ – Ντομόντ 16′, 56′

Ημίχρονο: 1-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Την τελευταία πρόβα τους πριν τον «τελικό» με τον Άρη, πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το...

Στην ίδια κατηγορία