Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚΑΡΑ «έπνιξε» τον Υδραϊκό!

Δημοφιλή

Έστω και δύσκολα, πήρε την υπερπολύτιμη νίκη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, καθώς επικράτησε με 15-13 του Υδραϊκού, για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 3-3, όμως ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη περίοδο παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο και με επί μέρους 6-3 πήρε προβάδισμα με 9-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Υδραϊκού απάντησαν με επί μέρους 2-5 και το ματς οδηγήθηκε στη τέταρτη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 11-11. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως έδειξαν ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία έκαναν το 4-2 και πανηγύρισαν τη νίκη με το συνολικό 15-13. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου έφτασε τους εννέα βαθμούς, ενώ οι Υδραίοι παρέμειναν στον έναν βαθμό.

ΠΑΟΚ Domus Ergo – Υδραϊκός: 15-13

Οκτάλεπτα: 3-3, 6-3, 2-5, 4-2.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 4, Καραντζάς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Τακάτα, Γκαράνης 1, Σουζούκι 5, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 3, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.


Τελευταία νέα

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Σύσκεψη τη Δευτέρα για τα μέτρα ασφαλείας

H πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που θα εφαρμοστούν στην Νέα Φιλαδέλφεια την ημέρα του τελικού του...

Στην ίδια κατηγορία