Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β-Βέροια σημειώσατε Χ

Δημοφιλή

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 1-1 με τη Βέροια, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Δικέφαλο προϊόντος του χρόνου να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνίδι ήρθε στο 12′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαούση από τα δεξιά έγινε μια φάση διαρκείας  στην περιοχή της Βέροιας. Ο προωθημένος Κωττάς έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στην κανονική του ροή, με τον ΠΑΟΚ Β να δημιουργεί λίγο αργότερα ακόμα μια πολύ καλή στιγμή, με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Στο 17′ ο Τσαούσης εκτέλεσε ακόμα ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Κωττάς δοκίμασε το ανάποδο ψαλίδι από το δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ Β αύξησε την πίεση του στη Βέροια, αλλά κατάφερνε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, σχεδόν αποκλειστικά από στημένες μπάλες του Μάριου Τσαούση.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο 23′, όταν μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χατζηστραβός πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Βενετικιώτη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Η Βέροια που στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους, και κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να απειλήσει στο 31′. Ο Ιωάννου έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Ταλιχμανίδη, με τη μπάλα να περνά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια στο 0-0.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ρίχνοντας  τους Μπράντονιτς και Γρόσδη στον αγωνιστικό χώρο, στις θέσεις των Πανίδη και Γιαξή αντίστοιχα.

Με αυτές τις αλλαγές, ο Δαρέλας βρέθηκε ως ψευτοφόρ.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, και δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Μάλιστα, ότι δεν έγινε σε 60 λεπτά, έγινε μέσα ένα τρίλεπτο!

Στο 65′ ο ΠΑΟΚ Β αναπτύχθηκε υπέροχα, ο Χατζηστραβός «ξεκλείδωσε» την άμυνα με μια ωραία μπαλιά, με τον Μπράντονιτς να πλασάρει τον Βενετικίδη για το 1-0.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το παιχνίδι ήρθε σε ισορροπία. Σε προσπάθεια του Ιωάννου στο 67′, η μπάλα σταμάτησε στον Μιχαηλίδη, με τον διαιτητή Αργυρό να υποδεικνύει πέναλτι για χέρι.

Ο Μπουόλι ανέλαβε την εκτέλεση, και νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 1-1.

Το παιχνίδι πήρε «ρυθμό» με τον ΠΑΟΚ Β να ψάχνει άμεσα το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ στο 74′, όταν ο Τσοπούρογλου έβγαλε τη «γλυκιά» σέντρα στη καρδιά της περιοχής, ο Δαρέλας έπιασε την κεφαλιά, με τον Βενετικίδη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

Ο Δικέφαλος είχε την κυριαρχία, προσπάθησε να διασπάσει την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα του έδινε το τρίποντο, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης (71′ Τσοπούρογλου), Γιαξής (46′ Μπράντοντις), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός (88′ Κουλούρης), Σπυράκος, Πανίδης (46′ Γρόσδης).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (70′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (78′ Κασέμι), Γιουκούδης (88′ Μουχάλης), Ιωάννου (70′ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία