Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Καμπανιακό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνιδί απέναντι στον Καμπανιακό, με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, Αλέξη Αλεξιάδη, να μην υπολογίζει στους Σπυράκο, Τσιόπτση και Κανίς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος υποδέχεται τον Καμπανιακό αύριο Σάββατο 30.09 στις 16:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου. Το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής. Επικεντρώθηκε στην μυϊκή δραστηριοποίηση και στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ο Νίκος Σπυράκος είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων, όπως και οι Χισάμ Κανίς και Αλέξανδρος Τσιόπτσης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι συνθέτουν οι:

Μοναστηρλής, Λυπηρίδης, Νικολακούλης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Κωττάς, Σινανάι, Μανωλιούδης, Γιαξής , Ζίλο, Τασιούρας, Κιτσάκης, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τσίκος, Νινούα, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Σμυρλής, Κουλούρης.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία