Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Αποστολή με Γκορντεζιάνι αλλά και με απώλειες

Δημοφιλή

Την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλής, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγο, με τον Βασίλη Γκορντεζιάνι, να ξεπερνά τον τραυματισμό και να βρίσκεται σε αυτήν, όμως ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σμυρλή και Σπυράκο, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε ο Βασίλης Γρόσδης.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2023-24 δίνει ο ΠΑΟΚ Β, που πηγαίνει αύριο Τετάρτη 25.10 στο Καυτανζόγλειο για να αντιμετωπίσει την Τρίγλια. Το ματς της 4ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) θα αρχίσει στις 16:00 κ θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube.

Το απόγευμα της Τρίτης (24.10) στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής, ο Αλέξης Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις εκτελέσεις στημένων. Ο Γκορντεζιάνι επιστρέφει από τον τραυματισμό του, παραμένουν ανέτοιμοι ωστόσο, οι Σμυρλής και Σπυράκος, ενώ ενοχλήσεις ένιωσε ο Βασίλης Γρόσδης.

Έτσι την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι συνθέτουν οι:

Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Κιτσάκης, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Νινούα, Κωττάς, Σνάουτσνερ, Ρούμιαντσεβ, Γκούμας, Δαρέλας, Κανίς, Κουλούρης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γκιτέρσος».


Τελευταία νέα

Η φωτογραφία του Κοτάρσκι και το μέλλον

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ μια φωτογραφία του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τον ατζέντη του Φεντερίκο Παστορέλο,...

Στην ίδια κατηγορία