Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β΄: Ωρα αποφάσεων για το ρόστερ της νέας σεζόν

Δημοφιλή

Οι υπεύθυνοι της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου καταστρώνουν τα σχέδια τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να αξιοποιήσουν όλο το χρόνο, που έχουν μπροστά τους.

Όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, έτσι και το αντίστοιχο φετινό αναμένεται να υπάρξει σημαντική ανανέωση στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Από τη μία, η προώθηση παικτών από την Κ-19 και από την άλλη η αποχώρηση-με τον έναν ή τον άλλον τρόπο-ποδοσφαιριστών από το φετινό ρόστερ θα έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η εικόνα του ΠΑΟΚ Β΄ της επόμενης σεζόν. Και, χωρίς να έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις στο σύνολο των περιπτώσεων, υπάρχουν οι πρώτες σχετικές ενδείξεις.

Η σχετική συζήτηση αφορά κατά κύριο λόγο τους ποδοσφαιριστές, που ολοκληρώνουν τη δεύτερη χρονιά τους στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτούς είναι ο Τάσος Μελετίδης, ο οποίος έχει κλείσει τα 24 του χρόνια. Από τα βασικά στελέχη της φετινής ομάδας, ο έμπειρος (σε σχέση και με τους συμπαίκτες του) χαφ δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αχιλλέα Σαλαμούρα, ο οποίος άρχισε φέτος να παίζει μετά τις 31 Μαρτίου, έχοντας ξεπεράσει τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 23χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός Ζήσης Χατζηστραβός (φωτ.) έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για άλλον ενάμισι χρόνο. Συμβόλαιο σε ισχύ και για την επόμενη περίοδο έχουν κι οι τρεις ποδοσφαιριστές, που είναι γεννηθέντες το 2001, οι Κυριάκος Γιαξής, Δημήτρης Πανίδης και Οδυσσέας Σπυρίδης, ωστόσο ο τελευταίος έχει χρησιμοποιηθεί στο φετινό πρωτάθλημα μόνο μια φορά στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας (στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, όταν και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο).

Διεθνής με την εθνική ελπίδων, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Παναγιώτου είδε το χρόνο παρουσίας του να μειώνεται κατά το ήμισυ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Συνομήλικοί του είναι οι Βασίλης Γκορντεζιάνι, Δημήτρης Τσοπούρογλου και Βασίλης Γρόσδης. Ο πιο μικρός από όλους είναι ο Γιώργος Κουλούρης (τον επόμενο μήνα θα κλείσει τα δεκαεννέα του χρόνια), ο οποίος φέτος συμμετείχε και σε τέσσερα παιχνίδια της Κ-19.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, ο οποίος είχαν αποκτηθεί με την προοπτική να στελεχώσει την πρώτη ομάδα. Από την άλλη, δεδομένη θεωρείται η παραμονή τόσο του Κώστα Μπαλωμένου (διεθνή γκολκίπερ με τη νέων), όσο και του Λάμπρου Σμυρλή (διεθνή μεσοεπιθετικού με τη νέων).

Χθες, εξάλλου, έγινε γνωστό ότι ο Τίτος Κουτεντάκης (στο β΄ μισό της σεζόν ανήκε στο Μακεδονικό), με μακρά πορεία στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΦΗ.


Τελευταία νέα

Ο Μετίν αποκάλυψε πως ο Ικάρντι θα πάει σε ελληνική ομάδα!

Άναψε φωτιές ο Τουμέρ Μετίν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ήταν καλεσμένος σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό όπου και σχολίαζε...

Στην ίδια κατηγορία