Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε το γήπεδό μας!» (pic)

Δημοφιλή

Άψογη κρίθηκε από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ η συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό προ λίγων ημερών στο άνοιγμα των κερκίδων κατόπιν της ολοκλήρωσης των μέτρων κατά της βίας που «έδειχνε» μεταξύ άλλων λουκέτο στα γήπεδα και ορμώμενη από την εξαιρετική στάση των ΠΑΟΚτσήδων στο πρώτο ματς παρουσία κοινού στο γήπεδο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και με Ολυμπιακό. Ενδεικτικό πως προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο «X» επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως όλα φαντάζουν έτοιμα στην Τούμπα προκειμένου να υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Όλα έτοιμα για ένα μεγάλο βράδυ! Σας περιμένουμε όλους! Προστατεύουμε το γήπεδο μας, το κρατάμε ανοιχτό! Κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Ακόμα και τα παιδιά κάθε ηλικίας πρέπει να έχουν ονομαστικό εισιτήριο! Πάμε όλοι μαζί για τους τρεις βαθμούς». Ένας κύκλος ανακοινώσεων προηγούμενων ημερών δε συμπλήρωσε πως «όποιος προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα θα θεωρηθεί προβοκάτορας. Έχουμε χρέος σε ένα ακόμα παιχνίδι να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κόσμος ψήφισε Κουλιεράκη!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε από το «ασπρόμαυρο» κοινό ως MVP Μαρτίου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ τη φετινή...

Στην ίδια κατηγορία