Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αποστολή για Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Ολοκληρώνει την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ ενόψει του επικείμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος προέρχεται από ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας μεσοβδόμαδα, όταν ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η προσοχή στρέφεται πλέον στην Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά του στον «μαραθώνιο» του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, οι οποίοι θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προπόνησης και τίθεται κανονικά στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Ο Τάισον ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στη χθεσινή (16/2) προπόνηση, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Το σημερινό (17/2) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όπου θα κορυφωθεί η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκαριστική επίθεση σε 20χρονη στην Ερμού

Μια νεαρή γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου στον κεντρικό δρόμο της Ερμού, όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε αναίτια, γρονθοκοπώντας...

Στην ίδια κατηγορία