Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ: Ώρα Τούμπας!

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρώτη φάση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2023-2024. Οι ανανεώσεις των διαρκείας έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου, ενώ παράλληλα μπορούσε κάποιος να αγοράσει νέο διαρκείας επιλέγοντας από τις ελεύθερες θέσεις.

Η πρώτη περίοδος για τα εισιτήρια διαρκείας ολοκληρώνεται την Τετάρτη 26 Ιουλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας. Από χθες (22/7) δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της παράδοσης μέσω courier, κάτι που θα ξεκινήσει και πάλι από τις 31 Ιουλίου.

Από την άλλη πλευρά, η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο το επόμενο 24ωρο θα υπάρξει ενημέρωση με από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους οπαδούς της ισραηλινής ομάδας, ενώ κάποιες θέσεις και στην Θύρα 1 δεσμεύονται από τους φίλους της Μπεϊτάρ.


Τελευταία νέα

Ισραηλινός διαιτητής στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των play off της Super League. Την αναμέτρηση στο...

Στην ίδια κατηγορία