Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» και οι απόντες

Δημοφιλή

Από αύριο (21/6) ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν για τους «ασπρόμαυρους», αφού είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κάνει την δική της προαναγγελία για την σεζόν 2022/23.

Αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν:

«Η σεζόν 2021-22 μπαίνει κι επίσημα στο αρχείο. Ακόμα κι αν σε όλους μας φαίνεται πως τελείωσε χθες. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις, δοκιμασίες, νέους στόχους και η πρεμιέρα της νέας σεζόν είναι την Τρίτη (21.06).

Το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας θ’ ανοίξει ξανά τις πόρτες του για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και θα φιλοξενήσει την ομάδα για μία εβδομάδα, μέχρι δηλαδή την αναχώρηση για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας από τις 27.06 ως τις 10.07.

Από την πρεμιέρα της προετοιμασίας θα απουσιάζουν οι διεθνείς Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάσμιν Κούρτιτς, Ενέα Μιχάι και Λευτέρης Λύρατζης, που εξασφάλισαν έξτρα μέρες άδειας και θα ενσωματωθούν στην ομάδα τις προσεχείς μέρες, καθώς κι ο Γιώργος Κούτσιας που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες».


Τελευταία νέα

Κρίσιμη μέρα για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία