Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με βασικό Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το φιλικό νούμερο «2» κατά την παραμονή του στην Ολλανδία, κόντρα στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς. Όπως ήταν αναμενόμενο, με βάσει τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επιλέγει για την ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τον Ουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «ασπρόμαυρους», έχοντας στο πλευρό του στο κέντρο άμυνας τον Ιβάν Νέσμπεργκ.

Ράφα Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης θα πάρουν θέση στις πλευρές της άμυνας, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με το δίδυμο του άξονα να αποτελείται από τους Χάρη Τσιγγάρα και Ντούγκλαςς Αουγκούστο. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα προστεθεί στους Τάισον και Μουργκ, που είχαν αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό με τη Στεάουα επίσης ως βασικοί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει και πάλι ο Μπράντον Τόμας.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στο δεύτερο ημίχρονο αναμένεται να αγωνιστούν οι:

Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Γιαξής, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Βρακάς, Π. Τζίμας, Γκορντεζιάνι.


Τελευταία νέα

Ψηφίζουν για την κατάργηση του VAR στην Premier League!

Μετά από πρόταση της Γουλβς, η Premier League ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την κατάργηση...

Στην ίδια κατηγορία