Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πανέτοιμος για τη μεγάλη γιορτή ο Έκονγκ

Δημοφιλή

Ενώ οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας νίκη που εξασφάλισε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο Βόλο με 0-2 για την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα βρίσκονται στην Ακτή Ελεφαντοστού με Νιγηρία και Τανζανία αντιστοίχως, μετρώντας αντίστροφα με φόντο την έναρξη του AFCON.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σέντρα του έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιανουαρίου, με τις αφρικανικές ομάδες να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους, ξεκινώντας το ταξίδι τους προς την Ακτή Ελεφαντοστού, εκεί που θα λάβει χώρα η μεγάλη διοργάνωση.

Έχοντας επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά τη δίμηνη απουσία του, ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του ομοσπονδιακού του τεχνικού, Ζοσέ Πεσέιρο, ενόψει της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, δείχνοντας πως οι όποιες διαφορές τους χώριζαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μάλιστα, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ταξίδι της Νιγηρίας στην Ακτή Ελεφαντοστού, δείχνοντας έτοιμος να αναλάβει δράση ενόψει AFCON.

Υπενθυμίζεται πως ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ρίχνεται πρώτος στη «μάχη» του Copa Africa δεδομένου πως η Νιγηρία τίθεται αντιμέτωπη με την Γουινέα (14/01) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία