Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πρόβλημα στο ντέρμπι του Κυπέλλου

Δημοφιλή

Μπλόκο… ενόψει από την ΕΛ.ΑΣ για να διεξαχθεί το «αιώνιο» ντέρμπι του Κυπέλλου στις 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τη Δευτέρα (20/11) η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ορίζοντας το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Λεωφόρο στις 6 Δεκεμβρίου (21:00).

Την ίδια ημέρα ωστόσο είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το οποίο συνεπάγεται ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Αθήνα, ενώ την επόμενη είναι προγραμματισμένη και η έλευση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν η Αστυνομία αναμένεται να στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ για τη μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία προφανώς μεταγενέστερη, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο κι ο Ολυμπιακός είναι αρνητικοί να διεξαχθεί ο αγώνας μία ημέρα νωρίτερα, στις 5/12, αφού την Κυριακή θα δίνουν ματς πρωταθλήματος.


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία