Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός: Μεταγραφή πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Από τη Ρουμανία κλείνει το ρόστερ του Παναιτωλικού, όσον αφορά την αμυντική του γραμμή, 11 μέρες πριν την πρεμιέρα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα από το Αγρίνιο ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Σεμπάστιαν Μλάντεν, που αναμένεται ακόμα και μέσα στην ημέρα να βρεθεί στο Αγρίνιο για να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και να ανακοινωθεί.

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου έχει ύψους 1,86, είναι δεξιοπόδαρος και στην καριέρα του καταγράφει συνολικά 366 συμμετοχές με έξι γκολ και έξι ασίστ. Την Δευτέρα (8/8) αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της Φαρούλ Κοστάντα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μποτοσάνι, για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, που σημαίνει ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά.

Με τη φανέλα της Φαρούλ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα το 2017 και ένα Κύπελλο Ρουμανίας το 2019, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της πατρίδας του. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά όμως, στην Ιταλία αφού αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ρόμα (πρωταθλητής Primavera το 2011). Μπορεί να παίξει ακόμη στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και στον άξονα στην θέση «6».


Τελευταία νέα

Ο Πόρτερ ζητάει δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ

Δεν θα βιαστούν οι Αμερικανοί ατζέντηδες να λάβουν απόφαση σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Αρχικά πρέπει να...

Στην ίδια κατηγορία