Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πάλεψε ο Αντρίγια, αλλά ήρθε η ήττα

Δημοφιλή

Μετά από μια απίστευτη ματσάρα με τρία γκολ, τρία δοκάρια και σωρεία ευκαιριών η Ουγγαρία επικράτησε της Σερβίας με 2-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024.

O Ντράγκαν Στοΐκοβιτς παρέταξε την Σερβία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αρχική ενδεκάδα.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά της, με την Ουγγαρία να ανοίγει το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Βάργκας να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Νεγκό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Σέρβοι δεν πτοήθηκαν από το γκολ που δέχθηκαν και ακολούθησε ένα δίλεπτο «φωτιά», αφού η Σερβία ισοφάρισε σε 1-1 στο 33′ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να εκτελεί κόρνερ και τον Στράχινα Πάβλοβιτς με κεφαλιά να διαμορφώνει το 1-1.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Σέρβων, ωστόσο η Ουγγαρία βρήκε την απάντηση, αφού ο Ρόλαντ Σάλαι στο 34′ με «οβίδα» έξω από την περιοχή έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Αίμα και άμμος στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, αφού οι Σέρβοι πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης και είδαν σε δύο περιπτώσεις να ακυρώνεται γκολ του Μίτροβιτς για οφσάιντ!

Η Ουγγαρία πήγε να τελειώσει το ματς στο 68o λεπτό, αφού μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ο Σομποσλάι έκανε την σέντρα, ο Βάργκας έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Λίγα λεπτά αργότερα οι Σέρβοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αφού στο 71′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μίτροβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Πάβλοβιτς πήρε το ριμπαόυντ και έστειλε και αυτός την μπάλα στο δοκάρι!

Στις καθυστερήσεις οι Σέρβοι έχασαν ακόμη μια τεράστια ευκαιρία, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με την Ουγγαρία να παίρνει μια τεράστια νίκη που την φέρνει με το ένα πόδι στη τελική φάση του Euro 2024, με την Σερβία από την άλλη να μπαίνει πλέον σε μεγάλες περιπέτειες.


Τελευταία νέα

Η Αστυνομία λέει «όχι» στην πορεία των ΠΑΟΚτσήδων

Νωρίτερα με μια μακροσκελή ανακοίνωση τους οι ΣΦ ΠΑΟΚ κάλεσαν τον κόσμο σε πορεία από την Καμάρα έως και...

Στην ίδια κατηγορία