Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Παίκτης της Νότιγχαμ κατηγορείται για 375 περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού!

Δημοφιλή

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε με τον Χάρι Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ δεδομένου πως ο 27χρονος αμυντικός κατηγορείται για 375 περιπτώσεις παράνομου στοιχηματισμού γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η αγγλική ομοσπονδία.

Από πλευράς FA επισημαίνεται σε σχετική της ανακοίνωση πως «ο Χάρι Τοφόλο της Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σχέση με τους κανόνες στοιχηματισμού μας. Ο αμυντικός παραβίασε τον Κανόνα Ε1 (β) της FA 375 φορές μεταξύ 22 Ιανουαρίου 2014 και 18 Μαρτίου 2017. Ο Χάρι Τοφόλο έχει προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 για να δώσει τις απαντήσεις του».

Αξίζει να επισημάνει κανείς πως οι εν λόγω παραβάσεις χρονολογούνται τη σεζόν που αγωνιζόταν στη Νόριτς (2014-17), με την υποσημείωση πως μετέβη στη Νότιγχαμ κατόπιν της ανόδου της στην Premier League. Μάλιστα, μόλις λίγους μήνες πριν ο Ιβάν Τόνεϊ αποκλείστηκε για οκτώ μήνες από την αγγλική ομοσπονδία για τον ίδιο λόγο.


Τελευταία νέα

Χρυσή Μπάλα: Αποκαθίσταται η αδικία στον Λεβαντόφσκι

Το περιοδικό France Football σκέφτεται να απονείμει ετεροχρονισμένα την «Χρυσή Μπάλα» του 2020 στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στην αποκατάσταση μιας ιστορικής...

Στην ίδια κατηγορία