Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν!»

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Αμπερντίν θέλησε να στείλει μήνυμα στους φίλους της ομάδας, καλώντας τους να προστατέψουν την Τούμπα σε ένα ακομά ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ενέργεια της Τούμπας φέρνουν την πρόκριση και το γήπεδο μας μένει ανοιχτό για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν ώστε να οδηγήσουν τους παίκτες μας σε μία ακόμα νίκη!

Συνεχίζουμε μαζί το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Προστατεύουμε το γήπεδο μας και δεν θέτουμε σε κίνδυνο της παρουσία των φιλάθλων μας στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να στερήσει από την ομάδα την ενέργειά σας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και πανηγυρίζουμε μία ακόμα πρόκριση».


Τελευταία νέα

Αργεί ακόμα το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα Play Off της Basket League, καθώς μετά τη νίκη του...

Στην ίδια κατηγορία