Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ούτε στη Λιβαδειά…

Δημοφιλή

Οπως με τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στη Λιβαδειά, αλλά στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους, μένοντας στο 1-1.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ συνάντησε δυσκολίες να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η πιο σημαντική ευκαιρία του Δικεφάλου χάθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Μάρκοβιτς έδιωξε δύσκολα το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, που επιχείρησε ο Γκορτεζιάνι.

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και ένταση στο παιχνίδι του. Κι αφού στο 48΄ ο Κούρτιτς είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 62΄ χάθηκε διπλή χαμένη ευκαιρία από τους Κάργα και Ινγκασον, στο 73΄ ο Μπίσεσβαρ έκανε την ασίστ στον Νάρεϊ κι ο τελευταίος με πλασέ νίκησε από κοντά τον Μάρκοβιτς. Μέχρι που στις καθυστερήσεις ο Μπελμόντ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-1. Σαν να μην έφθανε αυτό, σε αντεπίθεση του Λεβαδειακού ο Ζίβκοβιτς τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα σε φάση, που αρχικά υποδείχθηκε πέναλτι, αλλά με παρέμβαση του VAR έγινε φάουλ.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56΄ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56΄ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (69΄ Μπελμόντ), Νίκας, Παναγιώτου, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61΄ Βιεϊρίνια, 72΄ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61΄ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί (84΄ Σβαμπ), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Γκορτεζιάνι (61΄ Ολιβέιρα).


Τελευταία νέα

Σοκαριστική επίθεση σε 20χρονη στην Ερμού

Μια νεαρή γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου στον κεντρικό δρόμο της Ερμού, όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε αναίτια, γρονθοκοπώντας...

Στην ίδια κατηγορία