Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Όταν τα έλεγε ο Δώνης δεν μιλούσε κανείς!

Δημοφιλή

Για μια ακόμα φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στο στόχαστρο γνωστών κέντρων, που δεν μπορούν να αντέξουν τις αλήθειες που τους φωνάζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, υπενθυμίζοντας τους ποια είναι η αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που επανέφεραν την επιχειρηματολογία ότι δήθεν ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» επιχειρεί να «χωρίσει την Ελλάδα στα δύο» και πως ο δικές του δηλώσεις είναι αυτές που προκαλούν την βία.

Δεν έχουν περάσει βέβαια πολλά χρόνια από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στην Τούμπα, μετά από μια ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο, τότε, τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε κάνει λόγο για την ύπαρξη «συμμορίας» κατά της ομάδας του. Ωστόσο κανείς από τους «αντικειμενικούς» δεν έσπευσε να τον κατηγορήσει ότι προωθεί δήθεν τη βία. Αυτό το… προνόμιο το έχει μόνο ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Θυμηθείτε τα όσα είχε πει τότε ο Γιώργος Δώνης:

«Δεν με νοιάζει ούτε ο Ολυμπιακός με τον οποίο φέραμε ισοπαλία και θα μπορούσαμε να τον κερδίσουμε, ούτε ο ΠΑΟΚ με τον οποίο φέραμε ισοπαλία αλλά νομίζω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος υπάρχει μια «συμμορία» εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν σέβονται την προσπάθειά μας, αυτά που δίνουν οι πολλοί νέοι παίκτες που παίζουν στην ενδεκάδα. Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω.

Κι εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς όπως μας κάνουν. Και μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλούς, αλλά και στον αντίπαλο πάγκο συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, στους διαιτητές συμπεριφερόμαστε με σεβασμό αλλά είμαστε άνθρωποι».


Τελευταία νέα

Express προετοιμασία για Παναθηναϊκό

Με δεδομένο πως δεν προσφέρεται χρόνος για χάσιμο εντός ΠΑΟΚ προσανατολίζουν άμεσα την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση...

Στην ίδια κατηγορία