Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όταν ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ έκανε έξαλλο τον Καβάνι

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος, επιλέχθηκε ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ. Ο 40χρονος είναι διεθνής διαιτητής της FIFA από το 2015 και ανήκει στην κατηγορία elite διαιτητών της UEFA. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε οριστεί να σφυρίξει το κρίσιμο ματς μεταξύ της Ουρουγουάης και της Γκάνας για την τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ενώ η «σελέστε» διεκδικούσε την πρόκρισή της στους «16».

Οι Ουρουγουανοί έγιναν έξαλλοι με τον Σίμπερτ, καθώς θεώρησαν πως δεν τους έδωσε δύο πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο 54′ ο Νούνιες έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Αμαρτέι, ο Σίμπερτ δεν έδωσε παράβαση, ο VAR τον κάλεσε για «on-field review», αλλά ο Γερμανός ρέφερι δεν άλλαξε την απόφασή του. Στις καθυστερήσεις της ίδιας αναμέτρησης, o Kαβάνι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αλιντού, όμως ούτε εκεί ο Σίμπερτ αλλά ούτε και ο VAR είδαν παράβαση. Η απόφαση του Γερμανού εξόργισε όλη την αποστολή της Ουρουγουάης, η οποία έπεσε πάνω στον Γερμανό διαιτητή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Έντισον Καβάνι είχε διαλύσει ένα μόνιτορ του VAR μετά το ματς. Ο Ουρουγουανός φορ σε δηλώσεις του ένα μήνα μετά το ματς είχε πει: «Ο Σίμπερτ πρέπει να μπει στην φυλακή επειδή μας άφησε εκτός Μουντιάλ». Όπως επίσης η απόφαση του Σίμπερτ προκάλεσε και την «έκρηξη» του στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Μαρία Χιμένες, καθώς είπε: «Αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) είναι ένα μάτσο κλέφτες, είναι π…… γιοι. Ναι, κατέγραψέ με. Π….. γιοι!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία