Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όταν η Τούμπα φιλοξενούσε αγώνες μπάσκετ! (pic)

Δημοφιλή

H Τούμπα κλείνει τα 64 της χρόνια, με ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, κι όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, να γιορτάζουν τα «γενέθλια» του θρυλικού του «σπιτιού». Με μια ιδιαίτερη φωτογραφία από το παρελθόν, όπου μπροστά στη Θύρα 4 έλαβε χώρα ένας αγώνας επίδειξης μπάσκετ, έσπευσε να… ευχηθεί στην Τούμπα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανάρτησης της στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ:

«Στο γήπεδο της Τούμπας που συμπληρώνει σήμερα 64 χρόνια γεμάτα από πολύ έντονα συναισθήματα, έχουν καταγραφεί μεγάλες και ιστορικές στιγμές.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι στιγμές, όπως αυτή που αποτυπώθηκε σε μία σπάνια φωτογραφία, από έναν αγώνα επίδειξης μπάσκετ στις αρχές της δεκαετίας του ‘70.

Στην κατάμεστη Τούμπα, μπροστά στη Θύρα 4

Διακρίνονται από αριστερά οι αθλητές του ΠΑΟΚ: Άγγελος Μιχόπουλος, Αλέκος Παρασκευάς, Γιάννης Κανακάκης, Στράτος Μπάζιος, Παναγιώτης Μήττας, Νίκος Μούκας, ο Γιώργος Τσομπανάκης που επιχειρεί λέι απ και ο Ανέστης Μελετιάδης».


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία