Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όταν η Μαρία συνάντησε την Γκούνη

Δημοφιλή

Αποσπώντας ακόμη ένα τρίποντο στη Women’s Football League κόντρα στην ΑΟ ΡΕΑ με 0-1 το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής φρόντισε να διευρύνει το νικηφόρο σερί του έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη Μαρία Γκούνη στο 78΄.

Μετά από κόρνερ της Μήτκου, η παίκτρια του Δικεφάλου με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 0-1 προκειμένου να «σφραγίσει» μία ακόμη πολύτιμη νίκη για τις «ασπρόμαυρες».

Μάλιστα, η Μαρία Γκούνη, χάρισε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο δεδομένου πως συνάντησε την αδελφή της, Καλλίστη, η οποία εκτελούσε χρέη γιατρού του αγώνα, αφιερώνοντάς της το τέρμα που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να καταγράφει το γεγονός στην επίσημη ιστοσελίδα του, επισημαίνοντας πως:

«Ένα πολύ ιδιαίτερο αντάμωμα, επιφύλασσε ο αγώνας στο Ρέθυμνο, μεταξύ του ΑΟ ΡΕΑ και του ΠΑΟΚ. Η άσσος του Δικεφάλου, Μαρία Γκούνη, συνάντησε την αδερφή της, Καλλίστη, η οποία εκτελούσε χρέη γιατρού του αγώνα, καθώς η αδερφή της Μαρίας έχει τελειώσει την Ιατρική Σχολή και εργάζεται στην όμορφη κρητική πόλη, ασκώντας το λειτούργημα της.

Κορυφαία στιγμή του αγώνα, όταν η Μαρία σκόραρε το νικητήριο γκολ, το οποίο συνόδευσε την εξαιρετική της εμφάνιση, και έτρεξε να το αφιερώσει στη Καλλίστη. Η Μαρία και η Καλλίστη, έχουν δύο ακόμα αδέρφια, τη Μυρτώ, επίσης γιατρό, και τον Μάνο, φοιτητή και αθλητή του βόλεϊ».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία