Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ώρες αγωνίας στη Θεσσαλία: Στους 10 οι νεκροί και 4 οι αγνοούμενοι

Δημοφιλή

Στους δέκα ανέρχονται οι νεκροί από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. «Συνολικά, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, δυστυχώς, 10 συμπολίτες μας έχουν χάσει την ζωή τους και υπάρχουν επίσης τέσσερις αγνοούμενοι στις περιοχές Βόλου και Πηλίου και ευχόμαστε να είναι καλά. Όπως καλά στην υγεία τους βρέθηκαν οι χθεσινοί αγνοούμενοι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί με τα πλημμυρικά φαινόμενα, ο Υπουργός τόνισε πως «η εικόνα στον Πηνειό ποταμό, που έπληξε κυρίως τα χωριά Γιάννουλη και Τύρναβο, καθώς και οι περιοχές του δήμου Λάρισας μας κρατάνε σε συνεχή επιφυλακή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους καθώς τα πλημμυρικά φαινόμενα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενταθούν».

Στη συνέχεια, τόνισε πως «με αφορμή σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν, να ξεκαθαρίσω ότι καμία απολύτως παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού δεν έγινε σε οποιοδήποτε φράγμα στην περιοχή, που να προκάλεσε οποιαδήποτε ανακατεύθυνση των υδάτων. Προσοχή λοιπόν στα fake news, ιδιαίτερα όταν αφορούν σε ανθρώπινες ζωές, καθώς δημοσιεύτηκαν και αναδημοσιεύτηκαν ανυπόστατες πληροφορίες για νεκρούς προκαλώντας μεγαλύτερη αγωνία και αναστάτωση στους ανθρώπους που ήδη δοκιμάζονται στις περιοχές».


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία