Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ώρα ημιτελικού για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα, το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 16:00, τον ΑΣΕ Δούκα.

Ο Δικέφαλος μπαίνει στη «μάχη» διεκδίκησης του Κυπέλλου, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα. Οι «ασπρόμαυροι» αποκλείοντας τον Ζαφειράκη Νάουσας (17-23) και τον Ιωνικό (32-26), προκρίθηκαν επάξια στο Final-4.

Απέναντί του, ο ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος αποκλείοντας τον Πανσερραϊκό (24-36) και τον ΓΑΣ Κιλκίς (24-26), προκρίθηκε με την σειρά του στο Final-4, κυνηγώντας τις δικές του αξιώσεις για διάκριση.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΟΧΕ TV.

Για το Final-4 Κυπέλλου Χάντμπολ ανδρών, ο Χρύσανθος Τσαναξίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η έναρξη του Final-4 σηματοδοτεί για εμάς την διεκδίκηση ενός από τους στόχους μας. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι μία διαφήμιση για το άθλημα μας, καθώς συμμετέχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες, και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να κατακτήσουμε το κύπελλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H… αντεπίθεση του ΠΑΟΚ (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και από την Δευτέρα του...

Στην ίδια κατηγορία