Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ώρα Άιντραχτ για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ, μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να παίρνει μία άνετη νίκη επί του Πανσερραϊκού για την 12η αγωνιστική της Super League. Η προσοχή όλων, όμως, στρέφεται άμεσα στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» θα πιάσουν άμεσα δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Γερμανούς στο Waldstadion, καθώς ο χρόνος προετοιμασίας είναι περιορισμένος. Το σύνολο του Λουτσέσκου παραμένει αήττητο στην Ευρώπη, ενώ καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο του UEFA Conference League, με την Άιντραχτ να βρίσκεται, όμως, σε απόσταση αναπνοής. Το μεταξύ τους παιχνίδι ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στον όμιλο, με τον Δικέφαλο να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, το οποίο θα τον διατηρήσει σε τροχιά απευθείας πρόκρισης στους «16».

Η προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα θα ξεκινήσει σήμερα, διότι το προπονητικό τιμ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές χθες (26/11) κι έτσι η ομάδα θα επιστρέψει σήμερα στη Νέα Μεσημβρία. Ερωτηματικό παραμένει ακόμη η κατάσταση του Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και να προλάβει την αναμέτρηση με την Άιντραχτ στις 30 Νοεμβρίου.

Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ευρωπαϊκό ματς με τους Γερμανούς, έχοντας υποβληθεί σε αρκετές θεραπείες το προηγούμενο διάστημα και ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα όλη την περασμένη εβδομάδα.


Τελευταία νέα

Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ! Είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ

Επιβεβαίωσε, τελικά, ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ πως θα είναι ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλτη νέα σεζόν! Ο Ολλανδός κόουτς...

Στην ίδια κατηγορία