Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ομολογία Καραπαπά: «Η SL προσέγγισε elite διαιτητές!»

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί μέσω της Super League προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη να βάλει… χέρι στη διαιτησία, εν μέσω Play Off, και έχει κάνει αυτή την πρόθεση του γνωστή με τον πλέον επίσημο τρόπο, φέρνοντας φυσικά την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΟΚ. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, και μεταξύ των όσων άλλων ανέφερε, προχώρησε και σε μια κυνική ομολογία… σκανδάλου!

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο μηχανισμός που θέλουν να αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία (άραγε σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τον οποίο η λίγκα του Μαρινάκη προσέλαβε για τον συγκεκριμένο ρόλο πέρσι το καλοκαίρι;), έχει ήδη επικοινωνήσει με δύο Elite διαιτητές για να σφυρίξουν σε παιχνίδια των Play Off. Κι εδώ τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και σημαντικά. Ποιος έδωσε το ΟΚ στη Λίγκα να προχωρήσει σε επαφές με τους διαιτητές, την ώρα που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν κάνει ξεκάθαρη τη θέση τους; Ποιος έκανε αυτές τις επαφές για λογαριασμό της «επαγγελματικής διαιτησίας» και ποιος βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση; Είναι θεμιτό να υπάρχει προσέγγιση διαιτητών από τη λίγκα, όταν αυτή ελέγχεται από συγκεκριμένη ομάδα;

Η ομολογία του Καραπαπά:

«Ήδη η Super League όπου υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος στο τέλος της ημέρας θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία ό,τι κι αν λένε, έχει επικοινωνήσει και έχουν δυο Elite διαιτητές οι οποίοι έχουν σφυρίξει ημιτελικό και τελικό Champions League. Τι θα πουν; Ότι δεν τους θέλουν;».


Τελευταία νέα

Η Ferrari ξεκαθάρισε τον στόχο της για τον Χάμιλτον

Ο επικεφαλής της Ferrari, Φρεντ Βασέρ μίλησε για όλα όσα πιστεύει ότι θα φέρει στην ιταλική ομάδα το 2025...

Στην ίδια κατηγορία