Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ομάδα τρίτης κατηγορίας… χαστούκισε την Άιντραχτ!

Δημοφιλή

Σε δίνη έχει μπει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού μετά τις ήττες από Στουτγάρδη και ΠΑΟΚ, βίωσε σοκαριστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο Γερμανίας, και την Σάαρμπρικεν, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία!

Μάλιστα, ο Τοπμέλερ παράταξε την ομάδα του με την πλειονότητα των βασικών, αλλά είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 20′, με τον Μπράνκερ, με το γκολ ωστόσο να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ, μετά τη χρήση VAR.

Ωστόσο, το γκολ αυτό δεν φαίνεται να «ξύπνησε» την Άιντραχτ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο μηδέν.

Ο Μπράνκερ νίκησε εκ νέου τον Τραπ στο 64′, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στη κλειστή του γωνία, και το γκολ αυτό μέτρησε, για να δώσει το προβάδισμα στην άσημη Σάαρμπρικεν!

Στο 79′ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού τα διαδοχικά λάθη στην άμυνα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, έδωσαν την ευκαιρία στον Κέρμπερ να κάνει το 2-0 και να δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στην αποβολή του Φούτκει στο 83′, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την Άιντραχτ να φαντάζει σε… κρίση!


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία