Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολο το σχέδιο του ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Στη σεζόν 2022-23 συστήθηκε σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα (με 3 γκολ και 6 ασίστ σε 38 αγώνες), αλλά τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας διέλυσε κάθε αμφιβολία!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει φέτος τη σεζόν της ζωής του με 12 γκολ και 6 ασίστ σε 45 αγώνες (και υπάρχει συνέχεια…), έχοντας αποκτήσει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του, όντας πια και ενεργό μέλος της Εθνικής, και όπως είναι φυσιολογικό, έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Κωνσταντέλιας είναι πια στο “στόχαστρο” πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, που τον έχουν υπό παρακολούθηση, ενώ κάποιες έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Ο νεαρός έχει αρχίσει να “πολιορκείται” από πολλές ομάδες, το ενδιαφέρον γι΄ αυτόν είναι μεγάλο και προς το παρόν υπάρχει ήδη μια πρόταση με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων που έχει απορριφθεί χωρίς συζήτηση από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που τον “πρεσάρει” εδώ και καιρό είναι η Σάλτσμπουργκ, που πρόσφερε στον ΠΑΟΚ 12 εκατομμύρια ευρώ (τα 2 με τη μορφή εύκολων μπόνους), εισπράττοντας όμως ένα μεγάλο “όχι”.

Υπαρκτό ενδιαφέρον, έστω και χωρίς συγκεκριμένη πρόταση υπάρχει και από αγγλική ομάδα, που τον παρακολουθεί στενά τους τελευταίους μήνες και υπάρχει η αίσθηση ότι μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΗΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην Τούμπα, πάντως, έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, δείχνοντας σ΄ αυτή τη φάση ότι το πρωτεύον δεν είναι η πώληση του Κωνσταντέλια, αλλά το να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όντας 100% ευχαριστημένος και αναλαμβάνοντας έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του Δικεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντέλιας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, το οποίο το υπέγραψε πριν από ένα χρόνο (τον Φεβρουάριο του 2023 έπεσαν οι υπογραφές), το οποίο τον κατατάσσει στα “μεσαία συμβόλαια” του ΠΑΟΚ (κοντά στο μισό εκατομμύριο).

Παρότι το συμβόλαιο είναι “φρέσκο”, στην Τούμπα έχουν σκοπό, εφόσον φυσικά δεν εμφανιστεί καμιά πολύ μεγάλη πρόταση που θα πιάνει τον πήχη που έχει τεθεί, να συζητήσουν με την πλευρά του για ένα καινούριο συμβόλαιο και μια επέκταση της συνεργασίας τουλάχιστο μέχρι το 2029.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δέσει τον Κωνσταντέλια στην Τούμπα για τα επόμενα πέντε χρόνια, με μία γενναία αύξηση των αποδοχών του, ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο, που θα πλησιάζει τα μεγάλα συμβόλαια της ομάδας, έτσι ώστε να είναι απόλυτα ευχαριστημένος και συγκεντρωμένος για να εξελιχτεί στον ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια…

Όλα αυτά έχουν συζητηθεί σε φιλολογικό επίπεδο με την πλευρά του 21χρονου μεσοεπιθετικού και οι συζητήσεις θα μπουν στην ουσία πριν το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Να μην χαθεί και άλλη σεζόν για τον Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας την φετινή χρόνια έγινε για τα καλά κομμάτι της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, πήρε τον ρόλο...

Στην ίδια κατηγορία